De Marathon van Eindhoven 2017

De straten van Eindhoven waren afgelopen zondag paars gekleurd! Overal waar je keek, zag je kinderen van SALTOscholen lopen. Na de challenges van afgelopen weken (SALTO gezond in beweging) waren erg veel kinderen van SALTO aanwezig bij de Marathon van Eindhoven. Wat was het weer een spektakel.
Natuurlijk was de Bergen er ook weer in paarse shirts en met de herkenbare paarse ballonnen. 127 Enthousiaste ouders en kinderen hebben zondag 8 oktober de 1,6 km en de 5 km gelopen. Alle deelnemers van de Bergen zijn fit, voldaan en tevreden over de finish gekomen. Wat een mooie prestatie!
Na de Marathon hebben ouders en kinderen in zaal Aristo de eerste prijs in ontvangst mogen nemen voor het record aantal inschrijvingen voor de Marathon van dit jaar.
Als laatste willen wij de oudervereniging bedanken voor de organisatie. Het liep weer gesmeerd!