>

Kennismaking met de school

Door maatregelen van de overheid i.v.m. Covid-19 zijn wij beperkt in het ontvangen van externen in ons schoolgebouw. Vandaar dat we de kennismaking individueel verzorgen en niet meer in groepsverband.
Kennismaking nieuwe ouders  
 
Als na het lezen van onze website uw interesse is gewekt en u de school graag een keer wilt bezoeken om kennis te maken dan ontvangen wij u graag. 
 
We verzoeken u om telefonisch een afspraak te maken met de directie via ons telefoonnummer 040-2528883. Mocht de directie niet beschikbaar zijn als u belt, laat dan uw naam en telefoonnummer achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen om een afspraak te maken. 
 
De kennismakingen zijn mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 
U kunt tijdens het gesprek uw vragen stellen en wij laten u natuurlijk de school "in bedrijf" zien. 
 
Na de kennismaking heeft u een goed beeld van onze school en kunt u besluiten om uw kind bij ons aan te melden. We plaatsen uw kind op volgorde van aanmelding. Dus als u verzekerd wilt zijn van een plaatsing, dan adviseren wij om niet lang te wachten met aanmelden. Het aanmeldformulier, onze schoolkalender en andere informatie over de school ontvangt u na het kennismakingsgesprek. 
 
Mocht u gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang, dagopvang of peuterspeelzaal, dan verzoeken wij u dit bij het maken van de afspraak even aan te geven. De locatiemanager van onze samenwerkingspartner Korein zal, indien mogelijk, dan meteen even aansluiten bij het gesprek. U heeft dan een compleet beeld van ons SPIL-centrum en hoeft daarvoor niet nog een keer terug te komen. 
 
We verheugen ons om u te verwelkomen en wensen u veel succes bij het uitkiezen van een geschikte school voor uw kind. De kennismaking is voor uw kind niet altijd interessant, omdat de focus ligt op het geven van informatie en beantwoorden van uw vragen. Wij laten de keuze bij u of u uw kind mee wilt nemen naar de kennismaking. 
 
Graag tot ziens. 
 
Jasper Zandvliet
Directeur SALTO-school De Bergen 
 

 

Maak gerust een afspraak voor meer informatie over onze school. We zijn bereikbaar op nummer 040-2528883